Priser

Brudemakeup:

Klik her for at se de forskellige brudepakker som jeg tilbyder.Konfirmations makeup:

Jeg fremhæver din naturlige skønhed ved hjælp af en let og smagsfuld makeup som er designet til at fremhæve dine naturlige ansigtstræk.

650 kr.

 


Aften / Galla makeup:

Skal du ud og feste? Hvorfor ikke krydre aftenen med en makeup som tilføjer lidt glamour!

650 kr.

 


Fotoshoot makeup:

Om det er et headshot til din portfolio, et mode shoot eller et sexet boudoir fotoshoot, så er jeg din makeup artist. Ligegyldigt hvilket look du måtte ønske, så skal jeg nok sørge for at få det frem. Jeg anbefaler at jeg bliver under hele fotoshootet så dit look kan blive ændret undervejs, eller jeg kan sørge for touch-ups så du ser perfekt ud på hvert eneste billede.

650 kr. for makeup

1000 kr. hår og makeup

Kontak for priser for 1/2 dag og hele dagen

 


Film og TV makeup:

Med masser af erfaring i TV branchen kan du trygt bruge mig til til dine shoots. Jeg kender mit arbejde og min rolle, og jeg tilpasser mig hurtigt og let til en hvilken som helst situation. Jeg arbejder både hurtigt og effektivt, og sørger altid for at alt er perfekt, da jeg holder mig tæt og klar til touch-ups. Jeg laver også basic hair styling.

Kontakt for priser

 


Corporate makeup:

Uanset om det er et lille eller stort corporate shoot, så bør du altid have en makeup artist. Jeg sørger automatisk for at dine billeder ser mere professionelle ud. Jeg kan både lægge en fuld makeup, eller blot lave simple touch-ups, og det er intet problem for mig at håndtere en stor gruppe effektivt.

Kontakt for priser

 


Mode makeup:

Om det er til et modehow eller et fotoshoot, så sørger jeg for at passe min makeup ind til den stil og stemning som du forsøger at få frem.

Kontakt for priser

 


Halloween makeup:

Om det er til Halloween, Fastelavn eller en tema fest, hvorfor så ikke tilføje lidt blod eller et åbent kødsår! Jeg hjælper med at transformere dig til lige præcis den karakter du ønsker at være.

700 kr.

 


Makeovers:

Har du brug for et nyt look? så er det her noget for dig.

550kr. per time, minimum to timer.

 


Makeup undervisning:

Dette er et personligt kursus hvor jeg lærer dig hvordan du lægger en dags- og aftensmakeup ved at jeg først lægger den på den ene halvdel af dit ansigt, og du selv lægger den på den anden side. Jeg underviser dig både ved at bruge dine egne produkter, men tilføjer også mine egne imens jeg forklarer dig hvordan du skal bruge hvert enkelt produkt samt hvad deres fordele og ulemper er for din hudtype og dit budget! Jeg underviser også grupper.

900 kr. for privatundervisning

Hvis I er en gruppe, så kontakt mig for en pris.