Hjem
MMG_7681 kopier
6H5A0793
Guldkjole(8)(1)kopier
Sarina5
MMG_6955 kopier
makeup4
MMG_6505 kopier
Denice-131

Velkommen!

 

Mit navn er Andrea Strickler og jeg har arbejdet som makeup artist siden 2008 hvor jeg graduerede fra The School of Professional Makeup i Toronto, Canada. 

 

Jeg har siden været heldig nok til at kunne arbejde som fuldtids makeup artist med mange fantastiske mennesker og vidunderlige projekter. Jeg har arbejdet med alt fra bryllupper til TV produktioner og fotoshoots. 

 

Før jeg flyttede til Danmark i slutningen af 2018 arbejdede jeg i 9 år for TVA Sherbrooke, en nyhedsstation i den fransktalende Canadiske provins Québec, hvor jeg ledte makeup artist holdet og sikrede at nyhedsværterne og journalisterne altid tog sig bedst muligt ud, også selvom der ofte kun var kort tid til at gøre dem klar. Gennem årene har jeg også arbejdet på mange tv-reklamer med alle mulige forskellige slags mennesker, fra bil reklamer og ejendomsmæglere til tandlæger og universiteter. 

 

Jeg har også masser af erfaring med at arbejde med fotografer, hvor jeg har lavet alt fra 'corporate' fotoshoots for forretningsverdenen, til de mere artistiske fantasy og boudoir fotoshoots.

 

Gennem årene er jeg stødt på alle mulige forskellige slags klienter, fra en hulkende brud som havde brug for en skulder at græde ved, til særligt krævende og kræsne klienter, men jeg har efterladt hver eneste af dem smukke og selvsikre. Jeg tilpasser mig til en hvilken som helst situation, og hver makeup bliver særligt designet til din personlige stil og morfologi. Min første prioritet er min klients tilfredshed, så du er i gode hænder hos mig.

 

Jeg bruger mange forskellige produkter, herunder Make Up For Ever, M.A.C. and Cinema Secrets. Hygiejne er meget vigtigt for mig, så alt holdes rent og mine pensler og børster desinficeres efter hver klient. 

 

 

Hold dig ikke tilbage fra at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål.